NOVA Consulting Group | Lediga jobb

Karriärsida

Välkommen till NOVA

Ett lite annorlunda byrånätverk. Våra tolv byråer i Sverige och Norge samlar expertis inom alla de områden våra kunder behöver för att lyckas med sin digitalisering. Vi hjälper våra kunder med varumärkesstrategi, experience design, digitala tjänster och e-handel samt performance marketing och CRM.

Som anställd i någon av NOVAs byråer kommer du att arbeta nära tillsammans med varumärkesstrateger, UX:are, lösningsarkitekter, systemutvecklare, designers samt SEO/SEM- och CRM-specialister. Vi tror att de bästa lösningarna på morgondagens utmaningar kommer ur en mångfald av kompetenser och perspektiv som kombineras utifrån kundens utmaningar och behov.

Vi är många lite mindre bolag vilket märks genom den nybyggaranda och det entreprenörskap som genomsyrar hela verksamheten. Hos oss erbjuds alla medarbetare att bli delägare.

Vi äger NOVA tillsammans!

Professionell utveckling

NOVAs kultur uppmuntrar engagemang och utveckling. Våra medarbetare betyder allt för oss och därför prioriterar vi kompetensutveckling högt, bland annat genom deltagande nationella och internationella konferenser, kurser, certifieringar, "lunch & lär" och mycket mer!

Delägande

Som anställd på NOVA blir du väl omhändertagen och vi erbjuder attraktiva lönevillkor, tjänstepension och sedvanliga försäkringar. Genom våra bolags olika aktieprogram äger vi vår egen arbetsplats.

Socialt

Vi arbetar hårt för att bli världens bästa arbetsplats. Förutom goda anställningsvillkor, kompetensutveckling i toppklass och möjlighet till delägarskap så sätter vi stort värde på våra olika sociala aktiviteter. Sommarfest, julfest, deltagande med lag i olika idrottsevenemang är några av de arrangemang som NOVA ordnar utöver allt kul som respektive byrå anordnar.

Stockholms och Oslos bästa kontor?

Vi har nyss flyttat in i vårt nya kontor på Karl Johan i Oslo. Från april 2023 kommer hela den svenska verksamheten sitta i nyrenoverade lokaler i Katarinahuset vid Slussen. Här skapar vi 2200 kvm av kreativa ytor, platser för arbetsro, samarbete och kreativitet samt möjlighet till gemensamma aktiviteter.

Se alla lediga jobb i NOVA Sverige

Vill du växa professionellt och socialt? Vi på NOVA kommer att göra allt vi kan för att ge dig den utmaning, det förtroende och de verktyg du behöver för att lyckas. NOVA fortsätter att växa, i rätt takt och med rätt personer ombord .

Epinova

Pineberry

Infunnel

Cloud Nine

Hittade du inte en roll som passade dig?

Är du intresserad av en spännande karriär med möjlighet att växa och dela din kunskap varje dag? Kontakt alexander.dybdahl@novacg.no eller se även våra lediga platser på den norska marknaden.