">
Karriärsida

Karriärsida

Välkommen till NOVA

Vi betraktar oss själva som ett annat konsultföretag där vi inte tror på generalister, utan snarare på experter. Vi arbetar varje dag för att våra kunder ska vinna sina strider i framtiden, med hjälp av teknik och digitaliseringsprocesser.

På NOVA kommer du att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och ambitiösa kunder. Vi samverkar också mellan företag för samma kund. Som anställd på NOVA har du ett antal karriärmöjligheter inom discipliner och på olika platser, i Norge och Sverige. Vi vill skapa en arbetsplats där medarbetarna trivs och utvecklas.

Som en av våra kollegor kommer du att ingå i en expertmiljö, där människor och kunskap skapar de bästa digitala lösningarna tillsammans. Våra utvalda fokusområden är digitala användarupplevelser, e-handel och e-handel, systemutveckling, samarbetslösningar, affärer och underhåll.

Vi äger företaget tillsammans och alla hejar på varandra! Det är helt unikt.

Vill du växa professionellt och socialt? Vi på NOVA kommer att göra allt vi kan för att ge dig den utmaning, förtroende och verktyg du behöver för att lyckas. NOVA fortsätter att växa, i rätt takt, med rätt personer ombord.

Professionell utveckling

Professionell utveckling

NOVAs kultur uppmuntrar engagemang och utveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi affärsvärde genom att lägga till professionell expertis, kreativitet och energi. Vårt engagemang och intresse för ämnet har präglat de starka yrkesmiljöer vi har idag. Våra medarbetare betyder allt för oss, och därför prioriterar vi professionell utveckling högt, bland annat genom professionella sammankomster, nationella och internationella konferenser, kurser, certifieringar, "lunch & lär" och mycket mer!

Bra system

Bra system

Som anställd på NOVA blir du omhändertagen och vi är oroliga för att du känner dig trygg genom god försäkring för dig och dina nära och kära, pension och lönevillkor. Genom ett separat aktieprogram äger vi vår egen arbetsplats, vilket gör anslutning och engagemang större.

Socialt

Socialt

Vi kommer att bli världens bästa arbetsplats, och det lovar! Vi placerar därför sociala förmåner högt på listan över vad vi kan erbjuda. Vi tar det faktiskt så allvarligt att vi har två trivselchefer som har detta som arbetsansvar. Vi erbjuder också ett antal årliga evenemang för våra anställda och familjer, både grupp- och företagsnivå. Varje år arrangerar vi en familjedag på Tusenfryd och vi reser med våra partners på resor i Norge och utomlands. Vi har bland annat varit på toppen av Norges högsta berg, ätit på Michelin -restauranger, fiskat i Lofoten, cyklat på den engelska landsbygden, seglat längs franska rivieran och testat vågorna i Portugal.

Centralt kontor

Centralt kontor

Vi sitter centralt i Stockholm vid Tegnérlunden i mysiga lokaler med hemtrevlig känsla och nära till många bra lunchresturanger. NOVA är en grym arbetsplats, där vi ser fram emot att gå till jobbet varje dag!

Se alle lediga platser i våra expertmiljöer

Epinova

Pineberry

Infunnel

Cloud Nine

Hittade du inte en roll som passade dig?

Är du intresserad av en spännande karriär med möjlighet att växa och dela din kunskap varje dag? Skicka en öppen ansökan till ingrid.kjollerstrom@novacg.no eller se även våra lediga platser på den norska marknaden.