">
Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Behandlingsansvar

NOVA Consulting Group ansvarar för behandlingen av all behandling av personuppgifter, där vi själva bestämmer syftet med behandlingen av informationen och de instrument vi använder för detta. I denna integritetspolicy kan du läsa mer om de behandlingar NOVA Consulting Group ansvarar för att behandla.

Tolkning

Definitioner i samband med vår integritetspolicy:

  • Företaget (referat till som antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i denna sekretesspolicy) hänvisar till företaget.
  • Cookies betyder små filer som finns på din dator eller mobila enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbläsarhistorik på webbplatsen.
  • Webbplatser hänvisar till företaget, tillgängliga från https://www.novaconsultinggroup.se. Det betyder den individ som går in på eller använder webbplatsen, ett företag eller en juridisk person.
  • Du menar den individ som får åtkomst till eller använder webbplatsen, företaget eller juridisk person.


När samlar företaget in personlig information?

Vi behandlar huvudsakligen uppgifter om dig i följande fall:

• Du har skickat en förfrågan till oss

• Du har registrerat dig för ett arrangemang

• Du prenumererar på vårt nyhetsbrev

• Du har sökt jobb hos oss

• Du besöker vår hemsida https://www.novaconsultinggroup.se

• Du är kontaktperson för en av våra kunder


Besök vår hemsida

Cookies

En cookie (även kallad en cookie) är en liten textfil som lagras på din enhet. Den lagrar information om hur du har använt vår webbplats.

Vissa av cookies är nödvändiga för att olika tjänster på vår webbplats ska fungera. Företaget använder även cookies för att analysera användningen av våra webbplatser. Cookies innehåller vanligtvis inte information som personligen identifierar en användare. Däremot kan de personuppgifter vi lagrar om dig vara relaterade till den information som lagras och hämtas från cookies. Vi lagrar inga känsliga personuppgifter, som t.ex e-postadress och lösenord i de cookies vi använder. Tolkning och definitioner:


Användning av cookies

Typ av Cookies

Kan vara "nödvändiga" eller "sessionskakor". Obligatoriska kakor finns kvar på din dator eller mobila enhet när du kopplas bort, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare. Vi använder både session och nödvändiga cookies för följande ändamål:

Nödvändig

Typ: Sessionskapslar

Drivs av: Oss

Syfte: Dessa kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Sessionscookies hjälper till att autentisera användare och förhindra missbruk av användarkonton. Utan nödvändiga cookies fungerar vissa funktioner och tjänster på webbplatsen inte.

Funktionell

Typ: Ihållande cookies

Drivs av: Oss

Syfte: Dessa kakor kommer ihåg de val du gör när du använder webbplatsen, till exempel genom att komma ihåg inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och undvika att behöva ställa in dina preferenser varje gång du använder vår webbplats.

Statistik

Typ: Ihållande cookies

Administreras av: Tredje part

Syfte: Vi använder Google Analytics för att analysera webbplatstrafik och hur användare interagerar på vår webbplats. Informationen som samlas in genom dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som besökare. Informationen som samlas in är vanligtvis länkad till en pseudonym identifierare för enheten du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya sidor eller ny funktionalitet på webbplatsen för att se hur våra användare interagerar.

Dina cookie -val

Om du vill undvika användning av cookies på vår webbplats måste du först inaktivera och radera cookies i din webbläsare, som är länkade till vår webbplats. Du kan använda det här alternativet när som helst för att förhindra att cookies används. Om du inte accepterar våra cookies kan du upptäcka att tjänster och funktioner inte fungerar optimalt. Gå till hjälpsidorna i din webbläsare för att inaktivera och ta bort cookies:

Annan behandling av personuppgifter

Nyhetsbrev

Vilken data: Vi samlar in information såsom namn e-postadress, företagsnamn, samt historik över dina interaktioner med oss genom e-postkommunikation (inklusive öppning och klickning) och besök på webbplatsen.

Grund för behandling: Aktivt samtycke

Hur vi behandlar samtycke: När du fyller i ett formulär på lagras dina uppgifter i Microsoft Dynamics, som är det verktyg vi använder för att skicka ut e-postkommunikation och registrera interaktioner med vårt eget nätverk. När du öppnar e-postmeddelandena och klickar på länkar i dem lagras även information om detta.

Anmälan till event

Vid anmälan till våra arrangemang som webbseminarier, seminarier m.m. vi kommer att be om information som namn, kontaktuppgifter och arbetsplats. Informationen kommer att lagras i Microsoft Dynamics 365. Syftet med informationen är att ge information till deltagarna, hantera och arrangera evenemang.

Jobb sökare

Vi använder Recman som vårt kandidathanteringssystem. Du har som registrerad i systemet rätt att kräva åtkomst, rättelse och radering enligt personuppgiftslagen. Om du önskar återkalla ditt godkännande görs detta genom att ta bort din egen profil. Som kandidat kan du när som helst ta bort din egen profil från "Din profil" i systemet, eller så kan du kontakta oss för hjälp med radering. Från din profil kan du även ändra den information du har angett på din profil i kandidatsystemet.

Kontaktpersoner hos våra kunder

Vi samlar in och behandlar personuppgifter i CRM-systemet Microsoft Dynamics 365. Det är information som namn, telefonnummer, e-postadress och annan relevant information som framkommer i dialogen mellan oss och kunden. Syftet med informationen är att kunna utföra de tjänster som avtalats med kunden samt kundbearbetning och fakturering.

Kontakta oss

Om du har frågor om vår sekretesspolicy kan du skicka ett e-postmeddelande till: hello@novacg.se

Få tillgång till, ändra eller radera din personliga information

Du kan när som helst kräva tillgång till de personuppgifter vi har lagrat om dig, få information om hur uppgifterna behandlas samt begära radering av dina personuppgifter. Skicka ett e-postmeddelande till: privacy@novacg.no