NOVA deltar på D-Congress 28 april på Svenska Mässan i Göteborg

NOVA kommer att vara på plats med alla våra svenska företag Epinova, Pineberry, Infunnel, Cloud Nine, Fyr Agency och Singular Studios.

Vill du höra mer om digital marknadsföring, e-handelsplattformar, CRM-system, experience design och mycket mer, kom och besök oss i montern!

D-Congress är Sveriges främsta och största mötesplats för hela det svenska ekosystemet inom e-handel. E-handel blir allt mer förknippat med underhållning. Gamification ökar i betydelse och live shopping och social handel är redan mainstream. Alla talar nu om metaverse, en virtuell verklighet som kan förändra vårt sätt att tänka kring konsumtion. Huvudtemat för D-Congress 2022 är e-handel som underhållning.

Du hittar oss i montern i H:02:02/H03:04. Här får du möjlighet att lära känna NOVA-gruppen och vad vi kan leverera genom våra olika företag. Singular Studios och Fyr Agency kommer vara på plats och hjälper dig som har varumärkes- eller experience designutmaningar. Vill du veta mer om olika commerce plattformar har vi både Cloud Nine och Epinova på plats som är experter på bl a Optimizely, Centra, Storm och Litium. Vill du ha goda råd kring SEO/SEM och Sociala medier har vi vårt team från Pineberry och för dig som har funderingar kring Marketing Automation och CRM finns Infunnel redo att svara på frågor.

Om du inte redan har köpt biljetter kan du få halva priset på biljetter genom NOVA, som är partner till D-Congress i år. Kontakta Carl Engbrink på Pineberry.

Vi ses i Göteborg!