Vilken inflyttningsfest!

Tack alla ni som kom och gjorde vår inflyttningsfest till en kväll att minnas!

Publisert Sist oppdatert

Det har nu gått lite över en vecka sedan vi öppnade upp vårt nya Stockholmskontor för över 300 anställda, kunder, leverantörer och partners för en inflyttningsfest som vi sent ska glömma. Kontoret är återställt och det är business as usual, men det skymtar fortfarande ett leende på läpparna på våra medarbetare när vi pratar om kvällen och filmen från festen går varm på våra skärmar.

Det var en fullspäckad kväll med bubbel, cocktails från Stockholms Bränneri, hantverksöl från Nacka Bryggeri och livemusik från Nause och Rhys som uppträdde framför stans kanske bästa utsikt. Det var många som passade på att utmana varandra i beer pong, hästskokastning, foosball och karaokerummet var fullt från att vi öppnade dörrarna till långt efter solen gått ned över Stockholm.

Missade du vår housewarming?

Oroa dig inte, nu är vårt hus ordentligt uppvärmt och du är alltid välkommen hit! Hör av dig till oss så kan vi ta med dig upp på åttonde i våningen i Katarinahuset, visa runt dig och berätta mer om NOVA Consulting Group och hur våra svenska bolag kan hjälpa dig med digitala tjänster som Total Experience Design, varumärkesstrategi, digital marknadsföring, e-handelsutveckling, Optimizely, CRM, marketing automation och mycket mer!

Än en gång, stort tack från alla oss inom NOVA Consulting Group Sverige!